Henriette Postma – eigenaar van Mens in Organisatie

Wat anderen over mij zeggen: Resultaatgericht – sociaal – oplossingsgericht – analytisch – betrouwbaar 

Henriette is opgegroeid in Roden en heeft Economie en Recht gestudeerd aan de Lerarenopleiding in Groningen. Na haar studie heeft ze ervaring opgedaan in verschillende managementfuncties (uitzendbranche).  In  2006 is de stap genomen naar ondernemerschap, als zelfstandig trainer, coach en interim-manager. Daarnaast is zij, tot eind 2016,  eindverantwoordelijk geweest voor de bedrijfsvoering van een certificerende instantie. Ze heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van personeelsmanagement en personeelsontwikkeling. Voor extra verdieping is ze onlangs gestart met een masteropleiding HRM met specialisatie HRD / talentontwikkeling.

Meer weten? Volg Henriette op LinkedIn!


infasu

Mens in Organisatie is partner van INFASU. INFASU richt zich op alle voorkomende vraagstukken omtrent certificeringen en organisatieverbetering.

Jaap Darmeveil – eigenaar van Infasu

Jaap is vanaf 1990 werkzaam in de certificeringswereld. Hij heeft bijna alle voorkomende functies en taken hierin vervuld. Zoals stagiaire, adviseur, auditor, trainer, KAM-manager, veiligheidskundige, lid Technische Commissie/Werkgroepen VCA/VCU en directeur/eigenaar van de certificerende instelling C+ certificering bv. Jaap is hierbij altijd zeer gefocust op verbeteringen vanuit het oogpunt van zijn klanten. Een flexibele en pragmatische insteek gekoppeld aan kennis is altijd een logische randvoorwaarde geweest. Na de verkoop van C+ certificering bv aan Control Union wordt de zoektocht naar meerwaarde van managementsystemen doorgezet. Dit door te informeren, faciliteren en support te geven, daar waar nodig en relevant

Mens in Organisatie en Infasu werken samen met meerdere zelfstandige professionals. Ieder met zijn of haar eigen expertise.


header-happinessbureau-mobiel

Mens in Organisatie is partner van het HappinessBureau. De missie van het HappinessBureau sluit aan bij onze missie: “gelukkige medewerkers maken succesvolle organisaties”. Mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, werken beter samen en hebben minder last van stress. Als partner van het HappinessBureau beschikken wij over kennis, tools en middelen om bedrijven te adviseren en te ondersteunen in het vergroten van het werkgeluk van hun werknemers. Wat ons aanspreekt aan het HappinessBureau is ze uitgegaan van een evidence-based benadering waardoor geluk en resultaten meetbaar en toetsbaar worden gemaakt. En daar houden wij van!


SUCCESBUREAU logo_white_background

Wij werken als partner graag samen met het Succesbureau. Een fijne samenwerking omdat wij er van overtuigd zijn dat gelukkige mensen beter presteren. Samen ondersteunen wij organisaties op weg naar werkgeluk voor hun medewerkers en leidinggevenden. Wij bundelen kennis en krachten en geven organisatieadvies, trainingen, workshops en presentaties. Wij doen  research en publiceren in samenwerking artikelen. Tevens organiseren we belangrijke seminars en events rondom succesvol en ‘Gelukkig Werken’. Een echte “happy” samenwerking dus!