Wil je inzicht krijgen in je HR processen? Of meer inzicht krijgen in de cultuur van je organisatie? Weten hoe het staat met company pride? Best omvangrijke issues. Dit vraagt om advies op maat.

Quickscan Gelukkig werken *nieuw*

Wil je weten hoe gelukkig je bent in je werk? Wil je achterhalen welke factoren bepalend zijn voor jouw geluk in het werk en welke factoren jijzelf kunt beïnvloeden (en welke niet)? Heb je al een tijdje het gevoel dat je niet op de juiste werkplek zit, en zou je iets strategisch willen veranderen? Tijdens de Quickscan maken we gebruik van de unieke ‘gelukkig werken’- methodiek, gebaseerd op evidence based instrumenten. Deze zijn meteen toepasbaar in de praktijk. De Quikscan kan worden ingezet voor een individueel coachgesprek en ook als bedrijfs- of teamanalyse.

HR Scan
Met onze HR scan kunnen wij je informeren over HR strategie, HR processen, ontwikkelpotentieel en capaciteit. Zo krijg je meer beeld waar verbeter- of ontwikkelpotentieel en welke risico’s er zijn.

Door interviews, workshops en data-analyse voeren we de HR scan uit. Met als resultaat kwalitatieve en kwantitatieve verbeteringen, gevat in een praktisch advies rapport.

Het Cultureel Profiel
Via het cultuur profiel krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat zijn de krachten binnen je team?
  • Is de energie productief of corrosief?
  • Hoe trots zijn collega’s op hun eigen werkzaamheden en de organisatie?
  • Hoe betrokken zijn mijn collega’s met bedrijfsdoelstellingen?
  • Welke waarden herkennen mijn collega’s binnen de organisatie?

Het Cultuur Profiel zetten wij uitsluitend in op afdelings- of organisatieniveau. Het is van belang dat de privacy van individuele medewerkers gewaarborgd wordt. De input per individu is dus altijd anoniem en kan niet worden herleid.

Shadows of three people behind the blinds